Videovægge

Med videovægge fra Surfstionen kan du skabe større blikfang for kunder, gæster eller medarbejdere. Denne form for digital skiltning kan bruges både til branding og informations formidling eller blot en ny dynamisk måde at dekorere på.

Videovæggene kan vise et stort billede eller flere små og skærmene kan sammensættes tæt side om side eller i forskellige former. Det er muligt at have delt indhold på skærmene eller forskelligt alt efter dit behov.

 

Surfstation_Videovæg_infoskærme           Infobox_surfstation_Videovæg

 

Design

Indholdet designes så det passer netop din virksomheds behov. Vi skræddersyr layout af skærmens udseende og funktioner, så dit budskab kommer ud bedst muligt og følger virksomhedens designmanual så den visuelle identitet også er på din videovæg.

 

Funktioner

Du kan vælge at vise et billede eller en film henover hele din videovæg eller funktioner der tilpasset den ydre ramme af videovæggen, og du kan vælge at opdele nogle af dine skærme og have forskelige funktioner fordelt på hver enkel skærm.

 Surfstation_Videovæg_funktioner_skærme_tekst

Skærmene kan indeholde forskellige former for call to action. Det kan være i form af knapper og touch funktion eller ved scanning af QR-koder. Der er her mulighed for at udnytte dette medie fuldt ud med de interaktive og dynamiske funktioner, der fanger målgruppen og fastholder deres interesse.

 

Integration med andre programmer.

Det er muligt at vise statistikker, nøgletal, hvad der er på menuen i kantinen, nyheder, sociale medier, webcam feeds eller andre relevante informationer til dine medarbejdere. Ofte integreres infoskærmen med dine eksisterende systemer så information kun behøver at vedligeholdes eet sted.

 

Valg af Skærme

Vi kommer altid med vores anbefaling udfra, hvor videovæggen skal placeres. Der tages højde for lysindfald, antal skærme, placeringen af skærmene i forhold til hinanden. Der er mulighed for at få med eller uden touch funktion.

 

Support

Totalløsningen supporteres og vedligeholdes. Vi sikrer at dine skærme viser det ønskede indhold ved at overvåge driften. Layout og indholdsændringer, opdateringer og tilpasninger er med i supporten.

Få uforpligtende tilbud – kontakt os her!