Ejendomsmægler

En infoskærm kan bruges i vinduet som blikfang i den mørke tid – eller i butikken til f.eks.:

  • Promovering af butikken
  • Visning af ejendomme (billeder og eller video)
  • Præsentation af personale
  • Visning af indhold fra sociale medier

Med en interaktiv skærm kan kunder gennemse aktuelle produkter, udforske hjemmesiden o.s.v. o.s.v.

Infobox-surfstation_infoskærme

Indhold

Der er endeløse muligheder for valg af funktioner på din Infoskærm. Der er f.eks. mulighed for både at have video, live feeds fra website eller social media sider, streaming af nyheder, vejrudsigten. Indholdet opdateres via internetforbindelse, og kan automatisk distribueres til en eller flere lokationer.

Fleksibilitet

Det meste produktinformation findes i forvejen tilgængligt på nettet. På inforskærmen kan man kombinere de vigtigste budskaber – og findes de i forvejen digital kan vi som regel hente informationerne automatisk så der ikke bliver ekstra vedligehold.

Valg af skærme

Vi kan levere skærme og monteringsbeslag af mange forskellige typer, og kan også anvende eksisterende skærme.

Skærme

Du kan vælge forskellige typer skærme til din løsning afhængigt af placering, lysforhold, driftsituation, designpræferencer og pris. For at sikre at din information præsenteres bedst muligt, kommer vi med en
Vi kan lave løsninger til infoskærme i alle størrelser, og vi kommer med en anbefaling af skærmvalg, ud fra afstande til brugeren/modtagen og lysforhold, hvor skærmen skal placeres.
Er du interesseret i at have skærme i store rum eller til aflæsning på store afstande, kan du få information om dette under Videovægge.

Touchskærm

En touch skærm giver mulighed for interaktion og prisen for touchskærme er faldet betragteligt.

Den billigste og mindste touchskærm er en tablet computer, som efter behov kan fastmonteres på væg, bord eller fritstående stander. Selve tabletten koster typisk fra et par tusind kroner, hvortil kommer beslag, opsætning af indhold og montage.

Priser og support

Vi er konkurrencedygtige både på kvalitet og pris. Prisen på en Surfstation Infoskærm afhænger af skærm, kompleksitet og tilgængelighed af informationer samt opsætning. Vi kommer med et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker og behov.

Infoskærmene overvåges og vi tilbyder både telefon og fjern support.
Vedligeholdelse af links til ekstern information, opdatering af software samt mindre tilpasninger og ændringer er dækket af vores supportaftale.

Få uforpligtende tilbud – kontakt os her!