Infoskærme

Med en infoskærm kan du effektivt få informationer frem til dine kunder, potentielle kunder eller medarbejdere. Du får din helt egen skræddersyede løsning, når du vælger Surfstation som leverandør. Infoskærmene fås både med og uden touch.

Infobox-surfstation_infoskærme                 Surfstation_Infoskærm_eksempel_havn_vandret

Indhold

Der er endeløse muligheder for valg af funktioner på din Infoskærm. Der er f.eks. mulighed for både at have video, live feeds fra website eller social media sider, streaming af nyheder, vejrudsigten, flyafgange, bustider m.m. Indholdet opdateres via internetforbindelse, og kan automatisk distribueres til en eller flere lokationer.

Noget indhold er betalingsindhold (f.eks. visse TV kanaler), men en stor del spændende og relevant indhold er fortsat gratis. Vi skræddersyr en løsning der passer til netop dit behov og som kan indeholde både interne og eksterne informationskilder.

DSurfstation_Infoskærm_eksempel_havne_lodretesign

Vi designer og opsætter skærmens indhold specielt til hver enkelt kunde. Baggrund, farver og layout laves præcis, som du ønsker det.
Vi tilpasser designet efter virksomhedens designmanual, og samarbejder gerne med bureauer for at sikre virksomhedens visuelle identitet.

Vi tilpasser designet efter virksomhedens designmanual, og samarbejder gerne med bureauer for at sikre virksomhedens visuelle identitet.

Fleksibilitet

Det er let at ændre layout og indhold på din skærm. Hentes information fra hjemmeside eller facebook, opdateres den automatisk. Du kan få direkte adgang til opdatering af indholdet på infoskærmen med et brugervenlig “word-lignende” redigeringsværktøj. Opdateringer kan også ske via regneark, dropbox mapper, nyhedsfeeds og via databaseopdatering. Man kan lade brugere direkte styre indhold på infoskærmen via en mobilapp som installeres ved hjælp af QR kode.

Valg af skærme

Vi kan levere skærme og monteringsbeslag af mange forskellige typer, og kan også anvende eksisterende skærme.

Skærme

Du kan vælge forskellige typer skærme til din løsning afhængigt af placering, lysforhold, driftsituation, designpræferencer og pris. For at sikre at din information præsenteres bedst muligt, kommer vi med en
Vi kan lave løsninger til infoskærme i alle størrelser, og vi kommer med en anbefaling af skærmvalg, ud fra afstande til brugeren/modtagen og lysforhold, hvor skærmen skal placeres.
Er du interesseret i at have skærme i store rum eller til aflæsning på store afstande, kan du få information om dette under Videovægge.

Touchskærm

En touch skærm giver mulighed for interaktion og prisen for touchskærme er faldet betragteligt.

Den billigste og mindste touchskærm er en tablet computer, som efter behov kan fastmonteres på væg, bord eller fritstående stander. Selve tabletten koster typisk fra et par tusind kroner, hvortil kommer beslag, opsætning af indhold og montage.

Udendørs

Udendørs skærme fås fritstående (også kaldet “totems”) eller til ophængning. Prisen er væsentligt højere en til indendørs brug da de dels kræver væsentlig mere lysstyrke samt varme og ventilation for at kunne fungere under alle vejrforhold.

Priser og support

Vi er konkurrencedygtige både på kvalitet og pris. Prisen på en Surfstation Infoskærm afhænger af skærm, kompleksitet og tilgængelighed af informationer samt opsætning. Vi kommer med et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker og behov.

Infoskærmene overvåges og vi tilbyder både telefon og fjern support.
Vedligeholdelse af links til ekstern information, opdatering af software samt mindre tilpasninger og ændringer er dækket af vores supportaftale.

Få uforpligtende tilbud – kontakt os her!