Plejehjem

Med en infoskærm kan du effektivt få informationer frem til besøgende og beboere.

Du får din helt egen skræddersyede løsning, når du vælger Surfstation som leverandør, og der kan f.eks. være mulighed for at i selv vedligeholde billeder, beskeder og lignende inforamation.

Findes informationen i forvejen digitalt kan vi som regel finde en måde at vise den op skærmen automatisk, og infoskærmene fås både med og uden touch.

Infobox-surfstation_infoskærme

Indhold

Der er endeløse muligheder for valg af funktioner på din Infoskærm. Der er f.eks. mulighed for både at have video, live feeds fra website eller social media sider, streaming af nyheder, vejrudsigten, bustider m.m. Indholdet opdateres via internetforbindelse, og kan automatisk distribueres til en eller flere lokationer.

Design

Vi designer og opsætter skærmens indhold specielt til hver enkelt kunde. Baggrund, farver og layout laves præcis, som du ønsker det.
Vi tilpasser designet efter virksomhedens designmanual, og samarbejder gerne med bureauer for at sikre virksomhedens visuelle identitet.

Vi tilpasser designet efter virksomhedens designmanual, og samarbejder gerne med bureauer for at sikre virksomhedens visuelle identitet.

Valg af skærme

Vi kan levere skærme og monteringsbeslag af mange forskellige typer, og kan også anvende eksisterende skærme.

Skærme

Du kan vælge forskellige typer skærme til din løsning afhængigt af placering, lysforhold, driftsituation, designpræferencer og pris. For at sikre at din information præsenteres bedst muligt, kommer vi med en
Vi kan lave løsninger til infoskærme i alle størrelser, og vi kommer med en anbefaling af skærmvalg, ud fra afstande til brugeren/modtagen og lysforhold, hvor skærmen skal placeres.

Touchskærm

En touch skærm giver mulighed for interaktion og prisen for touchskærme er faldet betragteligt.

Den billigste og mindste touchskærm er en tablet computer, som efter behov kan fastmonteres på væg, bord eller fritstående stander. Selve tabletten koster typisk fra et par tusind kroner, hvortil kommer beslag, opsætning af indhold og montage.

Få uforpligtende tilbud – kontakt os her!